Kjerringråd: Eddik

30.04.2013
23:58

(bildet er fra google.no)

Eddiken kan brukes til veldig mye mer enn det du tror. Etter at jeg fikk barn så begynte jeg og bruke vaskemiddel og tøymykner uten parfyme, men så fikk jeg ett tips, og det var å bruke eddik i stede for tøymykner. Og det var jo et super bra tips. For det første, klærne lukter faktisk renere, for eddiken er med på å fjerne sur lukt, og nei, det vil ikke lukte eddik. Klærne blir fortsatt like myke som ved bruk av tøymykner. Etter at jeg begynte å bruke eddiken i stede for tøymykneren så kan jeg sette programmet på kortere tid. Vanligvis så brukte ett vaskeprogram her 2 t og 20 min for å få klærne rene, nå kan vi sette den på rundt 1 time og 30 min!!

I stede for å bruke en masse penger på dyre vaskemiddler som inneholder all verdens kjemikaler, så kan du bruke eddik, bytt feks jifen med eddiken.. Bland 50/50 med vann og eddik på en sprayflaske. Både billigere og mer miljøvennlig.

Skulle nesten tro jeg hadde blitt leid inn av Idun nå, men det har jeg ikke ;)

Bruker du Eddik til mer enn bare i maten?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DIY - Gjør det selv! 26, Drammen
Dette er en ny oppstartet blogg hvor du vil finne oppskrifter, tips, inspirasjoner og ideèr til det som opptar meg. Håper du vil følge bloggen min videre, og kom gjerne med innspill om du har noe du vil dele med meg. Følg gjerne siden på facebook: https://www.facebook.com/DiyGjorDetSelv

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits