Hello Kitty Kake

29.04.2013
06:49

Dette trenger du:

  • Kakebunn. Til denne så kan du kjøpe ferdig rund kakebunn om du ønker det
  • Matpapir + tusj
  • Saks
  • Kakefyll
  • Marshmallows fondant

Slik gjør du:

1. Tegn opp Hello Kitty siluett på ett matpapir. Jeg brukte denne som mal: http://www.dragoart.com/tuts/11344/1/1/how-to-draw-hello-kitty-for-kids.htm Trykk på zoom in 1 gang!

2. klipp ut, og legg mønsteret oppå kaka. så skjærer du rundt. Husk å spare på restene, for dette må du bruke til ører og for å fylle ut der det trengs.

3. Nå skal du fylle kaken. Jeg fylte ett lag med krem, blåbær og bringebær. Og ett lag med bringebær krem (krem + bringebær som er blandet sammen). Dette ble kjempegodt.

For hvert lag må du huske å fylle ut ører med rester av kakefyllet. Legg matpapir malen din oppå for hvert lag. Så blir det lettere.. Ett tips er også å dynke hvert lag. Jeg brukte melk.. (noen spise skjeer på hvert lag).

4. Når alle lagene er lagt på så tar du krem og dekker rundt hele kaka. Før du legger på marshmallows fondanten rundt hele kaka. Spar litt av fondanten som du skal bruke til øyne, nese, og sløyfe. Jeg farget den svarte pynten med konditorfarge + kakaopulver. 

HUSK:  Øynene skal ganske langt ned.. det er dette som gjør at det ligner på Hello Kitty figuren, eller så kan det fort ligne på en mus i stede ;) Lykke til :)  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DIY - Gjør det selv! 26, Drammen
Dette er en ny oppstartet blogg hvor du vil finne oppskrifter, tips, inspirasjoner og ideèr til det som opptar meg. Håper du vil følge bloggen min videre, og kom gjerne med innspill om du har noe du vil dele med meg. Følg gjerne siden på facebook: https://www.facebook.com/DiyGjorDetSelv

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger

Lenker

hits